Klicka här för en talversion av Unga Faktas hemsida. Låt datorn läsa upp texter och innehåll för dig!

Till Unga Faktas startsida
Vad är detta egentligen?

Skriven av Alva Grönlund-falk från Ås.

jag satt på den där stenen som vanligt och tog bilder. Men då jag skulle ta en bild på ett träd stod Elliot i vägen.-Får jag kolla på dina bilder?
-jag vet inte dom är inte så fina.-kom igen!- okej. efter ett tag då han kollat på alla bilder sa han: det är nog dom finaste bilder världen har skådat. - Menar du verkligen det.? - det är klart för om jag inte hade menat detta så skulle jag varit dum i huvudet.
-eeh.... försökte jag säga, då ringde klockan och det var dags för lektion. Sista lektionen för i dag, tänkte jag. det var som vanligt svenska med en lärare som inte kan stava till svenska.då ringde klockan igen och det var slut för dagen jag gick som vanligt hem och satte mig vid datorn tog ut kortet från kameran satte in den i min nya Mac, jag kollade på bilderna och gjorde ett bildspel. När jag kollat på bildspelet skrev jag ut bilderna som vanligt satte upp dom på väggen.Jag lade mig ner i sängen och tog fram en bok och började att läsa efter ett tag kollade jag upp och såg alla mina bilder men då jag gick längre bak var det som om det stod : vad är detta egentligen? hon blev rädd och gick ut ur sitt rum satte på sig skorna och sprang till den närmsta hon kände och det blev Elliot.Hon bankade på dörren och Elliot’s bror öppnade jag frågade efter Elliot han hade tydligen gått till klippan.Jag sprang så fort mina ben bar mig jag kom till klippan och fick tag på Elliot. Vi satt på kanten & pratade, just då flög två korpar förbi och jag sa: Vad är detta egentligen? Elliot svara : detta är vi. Jag fattar inte att jag inte tänkte på det förut sa jag. då tog Elliot av sig tröjan och dök ner i vattnet jag gjorde likadant vi var i vattnet tills vi simma i land och gick tillbaka.Sen den dagen hade allt varit perfekt och jag hade fått en liten gris av honom.men jag fattar fortfarande inte : vad är detta egentligen?

Betyg 1 av 5 möjligaBetyg 2 av 5 möjligaBetyg 3 av 5 möjligaBetyg 4 av 5 möjligaBetyg 5 av 5 möjliga
Tillbaka till föregående sida
Det är vi som satsar på Unga Fakta! Copyright © 2000-2018 Unga Fakta AB