Klicka här för en talversion av Unga Faktas hemsida. Låt datorn läsa upp texter och innehåll för dig!

Till Unga Faktas startsida
Jag dog för han gick för långt

Skriven av Blondy, 15 år.

Jag gick i en lagom takt mot stranden. Det var varmt ute... 30grader varmt. Jag hade bara bikini på mig. Bikinin var liten. För liten för mig helt klart. Men den var otroligt snygg på min magra kropp. Jag var sådär omänskligt smal som alla ville vara. Och lagom solbränd. Jag fiskade upp ett par sol-glas ögon ur min stora rosa-väska. Satte dom kaxigt i håret. Mitt långa blonda hår låg perfekt ända ner till min rumpa. Och ja, jag hade långt hår. Jag kunde höra någon ropa mitt namn. Jag stannade och vände mig om. Där kom Cleo, Nyx och Afroditte. De tre ''gudarna'' som dom påstod att dom var. Självklart var dom inte gudar.. Dom var bara kaxiga. Hela veckan hade dom försökt få med mig i deras ''mobbar gäng'' självklart hade jag bara gett dom fingret och dissat dom gång på gång. Dom ville bara ha med mig för mitt ur snygga jag. Eftersom att de bara var dom fortsatte jag att gå. Jag sket i dom. Dom verkade ha fått nog av mig och mina dissningar. Jag såg en trä-sko landa brevid mig. Någon av dom hade kastat den. Jag suckade och stannade och böjde mig fram och plockade upp den. Vände mig om mot dom. Dom var ungefär 30meter ifrån mig. Jag kastade skon allt vad jag kunde. Och den landade fint i Afrodittes face. Jag log ett sött leende och vinkade till dom och fortsatte att gå mot stranden. Jag kunde se stranden nu. Jag såg att de var fullt av ungdomar. Bara ungdomar. Jag var ny här. Jag hade börjat för två veckor sedan. Jag kände bara dom i min klass.. 8c. Jag kunde inte känna sanden mellan tårna, för att jag hade platå-skor på mig. Jag tittade efter en skuggig plats. Jag fick syn på en. Jag gick emot trädet. De var bara 4meter dit. Jag traskade dit. Jag försökte att undvika alls handdukar och alla solande personer. Jag ville inte trampa på dom.. De skulle varit ganska pinsamt.. Plötsligt kände jag något som tog ett tag om min axel. jag vred på huvudet och stirrade undrande på Afroditte. Hon hade ett rött märke i facet.. Haha! Antagligen skon som jag kastade på henne..
-Försiktigt nu Blondy. Här är jag kung. Sa hon elakt.
-Kung? Ha! sa jag och vred mig loss från Afrodittes hand. Och gick emot trädet. Jag drog ur en handduk ur min rosa-väska. Och brede ut den. Jag sjönk ner lugnt på den. Jag tog av mig mina skor. Nu skymde Afroditte, Nyx och Cleo min utsikt över vattnet. Dom stod och stirrade ner på mig.
-Fettos! Ni skymder utsikten muttrade jag.
-Todd! ropade Cleo.
Och en lång söt kille kom springande och ställe dig brevid Cleo.
-Slå ner henne sa Cleo befallande.
-Sorry Cleo. Jag slår inte söta tjejer sa Todd. Och blinkade åt mig.
-allvarligt.. Hade ni tänkt att slå in skallen på mig eller? sa jag irriterad när jag såg Todds breda starka armar.. Sh#t den killen gick på gym.
Cleo log ett sött leende. Jag blev plötsligt obekväm.. Cleo tänkte skada mig.. Mycket. Jag gav Nyx en blick. Hennes långa svarta hår var uppsatt i en snygg häst svans. Hon sa inte mycket. Men med henne var de allvar. Jag var inte rädd för henne dok.
-Kom sa Nyx irriterat och gick emot en bar som låg 15meter därifrån.
-Nyx! Hallå! sa Afroditte katigt. Men Nyx vände sig inte ens om. Så Afroditte sprang efter henne. Cleo såg arg ut. Cleo gick inte efter Nyx och Afroditte. Hon gick emot ett gäng långa söta killar som stod i vattnet och spelade handboll. Cleo gav dom ett giftigt leende. Hon tryckte sig mot en av killarna. Hennes bröst knölades ihop mot han. Hon flinade ett brett leende. Hon pekade på mig. Killen blinkade åt mig och gav mig ett sexigt leende. Cleo såg arg ut och drämde lätt till han. Han såg mer och mer irriterad ut. Tillslut nickade han.
-ej! Blondy! Kom o spela lite! ropade Cleo.
Jag blev ännu mer obekväm av Cleos leende.
-Ledsen att göra er besvikna! Men jag står över''! ropade jag.
-Komigen! jag tänker inte dränka dig eller något! ropade en kille med brunt hår. Jag ville verkligen inte vara feg. Eller nej då de hade jag inga problem med. Men att vara rädd för ''Cleo häxan''. Aldrig! Jag drog ur solglas ögonen ur håret. och la dom på min handduk. Jag traskade emot dom. Jag kände en hand runt min axel. Jag vände mig om. Där stod Nyx. Hon såg allvarlig ut.
-Gör de inte idiot. Du dör. sa Nyx kallt.
-Jag måste.. sa jag. Och vred mig lås. Sen när är Nyx snäll?
Jag dopade ena foten i vattnet. De var ganska varmt. Jag klev ut. Och vadade emot dom. Cleo gick förbi mig och log ett kallt leende. Jag gick fram till den brunhåriga killen som Cleo hade pratat med. Han såg söt ut.. Kanske snäll? O.o
-Tjenare! sa killen och drog mig tätt intill sig. Han hade ett hårt grepp om mig. Jag rynkade ögonbrynen. Jag blev ganska irriterad. Killens hand letade sig in under mina bikini. Jag gav han en spark. Och vred mig loss. Han såg ganska arg ut. Hans lugna min blev tjurig. Jag rättade till min bikini. Och gav han en kaxig blick. Jag skulle vissa att jag inte var att leka med.
-Ska vi spela eller! sa jag högljudt.
-En tjej? Spela med oss? sa han o flinade.
-Eeh.. Aah? Varför skulle jag då vara här? sa jag.
-du.. blir liksom trofen? sa killen brevid den brunhåriga killen.
-Ej! Robin stick".. sa den brun håriga killen. Robin stack direkt.
-Jag heter Alex. Sa den brunhåriga killen som tydligen hette Alex. Han tog två steg mot mig. Och jag backade ett. Jag hann inte agera förren Alex hade ett polis grepp runt min hals. Han förde mig ännu längre ut. Där dom hade stått. I den positionen jag var i nu, kunde jag inte simma så bra. Och vattnet var djupt. Han släppte mig inte. Jag kände hans händer överallt på min kropp.
-Ej! Axel.. Vi kan väll låta henne spela med oss? sa en blond kille.
-Okej Simon! Om du vill de så mycket är de jag och Josh, och du och Blondy här! sa Axel. han släppte mig. Och jag for ner under vattenytan. Jag kände sanden mot ryggen. Jag kom inte upp. Jag visste inte varför. Jag for iväg en bit av vågorna. Och sedan kände jag någons armar som drog upp mig. De var inte Axel. De var killen som Axel hade pratat med nyss.. Simon hette han ja. Han drog mig närmare målet.
-Axel! Komigen. Vågorna tar ju henne.. Och hon drunkar ju så fort jag släpper henne.. sa Simon. Killen brevid axel. Hade svart hår.
-Håll i henne då! sa killen med svart hår.
Jag kände Simons grepp glida. Jag kunde känna vattnet stiga en bit.
Jag blev för första gången i mitt liv rädd för vatten. Jag tog armarna om Simon. Men i just de ögonblicket tappade han mig, och jag hållde ett hårt grepp om han. De var inte på lek längre. Den svart håriga killen verkade fatta att de kunde sluta illa. Han for emot oss. Simon tappade mig i just den sekunden då den svart håriga killen kom fram till oss. Jag for ner under vattnet. Jag började simma mot ytan. Och kom upp. Jag trampade vatten så gott som de gick. Jag hade haft fel. Jag bottnade inte här. Långt ifrån. Den svart håriga killen hade ett hårt grepp om mig nu. Och drog mig närmare Axel. Simon försökte stoppa den svarthåriga killen. Men Simon gick en hård smäll på käften av den svart håriga killen.
varför försökte Simon stoppa han..? Nu var vi framme vid Axel.
Den svart håriga killen räckte mig till Axel. Och Axel hade ett hårt grepp om mig. Han släppte mig. Jag klamrade mig fast vid Axel. Hårt. Jag tog benen runt hans midja. och klängde mig fast.
-Cleo! Få dom att sluta skrek jag.
Cleo gav mig en lång blick. Hon ropade att dom skulle sluta. Men dom lyssnade inte..
jag kunde känna tårarna rinna ner för mina kinder. Axels hand drog bort dom. Axels bruna ögon mötte mina. Mina ögon var skräckslagna. De visste jag.
-Axel.. sluta nu.. De är inte på skoj längre! Sa Simon.
-Rex! Få tyst på Simon! Beffalde Axel åt den svart håriga killen som tydligen hette Rex. Rex gick emot Simon.
-Sluta Axel.. Snälla.. viskade jag.
Axels händer försvann ner i min bikini igen. Han smeka min hud. I rena paniken så släppte jag taget om Axel och for ner i vattnet. Axel drog upp mig. Han log.
-Man får visst hålla dig va? sa Axel roat.
Jag gav han en tom blick.
-Du går så för långt nu Axel sa jag.
-Jag bara latchar lite! sa Axel lugnt.
-Tänk om du tappar mig? sa jag.
-Min kropp kommer inte låta de hända. Du vet.. Om du trycker dig närmare mig så.. kanske jag kan dra in dig där du bottnar..'' Sa Axel.
Jag suckade och tryckte mig närmare Axel.
-Ge mig en liten puss nu? sa Axel roat. Jag gav en en liten puss på kinden.
-Munnen.. Sa Axel.
Jag svarade inte, jag pussade han på munnen som han hade sagt.
De blev mer av en kyss.. Jag kände Axels händer dra av mig min bikini. Båda delarna.. Jag var naken. Jag fick panik. Av misstag släppte jag Axel. Jag kände hans arm runt min midja nu. Han drog upp mig igen.
-Jag är inte din h#ra! Lägg av! skrek jag.
-Du vill lika mycket som jag sa Axel.
-Nej du är bara äcklig, feg och dum! Skrek jag. Jag verkade ha gjort Axel förbannad för han tryckte ner mitt huvud under vattnet. Jag skrek. Vilket jag inte skulle ha gjort. Jag kände munnen full av vatten. Jag hann inte tänka. Plötsligt drog Axel upp mig. Jag hostade och spottade.
-Gör inte om de sa jag. Han verkade ha fattat de som en utamanig för han tryckte ner mitt ansikte under vatten igen. Jag skrek denna gången också. Vilket jag inte skulle gjort nu heller! Lär jag mig aldrig eller? Nu drog Axel upp mig igen. Jag var skräck slagen. Jag visste inte vad jag gjorde jag tryckt mig nära axel. Min hud nuddade han. Jag hållde hårt hårt om han. Jag klamrade mig fast vid han som förra gången. Han verkade tycka de var roligt för han sköt mig iväg mig och tryckte ner mig under vattnet. Jag skrek inte denna gången. Jag väntade skräcksalget på att hans kulle dra upp mig. De tog väldigt lång tid innan han gjorde de.
-Sluta.. Jag gör vad som helst..''! grät jag.
-Du blir min flickvän.. sa Axel.
-Okej okej.. sa jag.
-Nu när vi är ihop kan vi ha.. sa Axel.
Han hann inte avsluta meningen. Förren jag flydde ifrån han. Jag for iväg. Och kände hur vågorna drog iväg mig. Jag skrek ordet hjälp. Men de kom ingen hjälp alls. Axel simmade emot mig.
-Jag kommer! Ropade han. Jag visste att han inte fick tag på mig. Jag kände hur jag simmade in i en sten. Nej jag simmade mot botten...Och nu såg AXel inte mig längre..
Fan mig! Kork-boll. ! Jag hann inte tänka mer förren allt blev svart..

Japp, jag dog ....
Bara för att någon gick för långt..

Betyg 1 av 5 möjligaBetyg 2 av 5 möjligaBetyg 3 av 5 möjligaBetyg 4 av 5 möjligaBetyg 5 av 5 möjliga
Tillbaka till föregående sida
Det är vi som satsar på Unga Fakta! Copyright © 2000-2018 Unga Fakta AB