Klicka här för en talversion av Unga Faktas hemsida. Låt datorn läsa upp texter och innehåll för dig!

Till Unga Faktas startsida


Skapa och upptäck
Klipp och klistra
Lekar och spel
Måla och färglägg
Tips och tricks


Pyssel

Välkommen till Unga Faktas pysselsidor! Vi har valt att lägga pysslet i olika kategorier för att det ska bli lättare för dig att hitta. Pyssla, spela, färglägg och upptäck. Berätta gärna för oss vad du tycker, vi lovar att svara på alla mejl! Du når oss på info@ungafakta.se.

Julpyssel

Dags att komma i julstämning? Gör något fint julpynt. En del är lite klurigt, en del är ganska lätt och en prydnad smakar dessutom väldigt gott.
Skapa och upptäck

Kul saker att göra med händerna, både inne och ute. Bygg dig en dinosaurie eller en vindsnurra. Mät ett träd eller gör en fladdermusholk.
Klipp och klistra

Beskrivningar på hur du viker figurer av papper och gör klippark till olika vikingaskepp och hus. Gör egna kort eller ett eget dinopussel.
Lekar och spel

Roliga lekar för både inne och ute, tärningsspel och olika sorters memory-spel. Onlinepyssel som att klä på Dracula eller pussel.
Måla och färglägg

Populära färgläggningsböcker. Måla hästar, vikingar och stjärnbilder. Färglägg ditt eget dinohäfte och hitta bilder till varje högtid.
Tips och tricks

Tips på hur du hanterar olika material bäst. Gips, lera, smältlim, gummi-massa, papier-maché, trolldeg och supersega såpbubblor.

Carl von Linné
Dinosaurier
Halloween
Jul
Lajv
Pirater
Påsk
Riddare
Vikingar
Det är vi som satsar på Unga Fakta! Copyright © 2000-2024 Unga Fakta AB